• news

Kabar

  • 21Japanese designers in DICE CON 

    21Desainer Jepang ing DICE CON 

    Kanca-kanca sing ngetutake DICE CON bisa uga ngelingi yen taun iki kita nglumpukake sawetara desainer independen Jepang lan nyiyapake area pameran kanggo papan game negara tamu. Taun iki, kita ngundang 21 desainer Jepang kanggo melu DICE CON, lan nggawe "negara tamu game papanR...
    Waca liyane
  • What is the origin of this game that has been sold out immediately after release?

    Apa asal saka game iki sing wis didol langsung sawise dirilis?

    Nalika aku weruh "Box Girl" kanggo pisanan, Aku ora bisa ndeleng sing iku Papan game ing kabeh. Sanajan ana akeh unsur medeni ing game nalar, tutup game sing nggegirisi iki pisanan katon ing jagad game papan. Mengko aku ngerti yen agen game iki ...
    Waca liyane
  • Go deep into the dark realm and find the secrets of the legend-” DESCENT: Legends of The Dark “

    Lunga menyang jagad peteng lan temokake rahasia legenda-" DESCENT: Legenda The Dark "

    Sanajan wektu tundha DICE CON ora ana sing anyar. Nanging nalika aku weruh peserta pameran utama ngumumake produk anyar siji-sijine, aku isih rada lara. Game sing kudu ditampilake kanthi mulya ing pameran kita dirilis ing wektu sing tepat (ngusap eluh). Nanging, nalika kita nampa (long-a...
    Waca liyane
  • I traveled back a thousand years ago and became a detective

    Aku lelungan bali sewu taun kepungkur lan dadi detektif

    Nalika aku isih cilik, aku kepengin banget yen aku bisa dadi Conan, duwe senapan jam tangan saka jinis sing padha, lan sawise njupuk wong liya, aku kanthi cepet ngangkat mikropon dasi kupu-kupu, lan sawise sawetara pertimbangan sing ketat, aku ujar: "Ana. mung siji bebener.” Nalika aku gedhe, aku iri karo Kogoro A...
    Waca liyane
  • Will it be the dark horse of this year’s SDJ Awards?

    Apa bakal dadi jaran peteng ing Penghargaan SDJ taun iki?

    Sasi kepungkur, SDJ taunan ngumumake daftar calon. Saiki, penghargaan SDJ wis dadi vane bunder game papan. Akeh wong ngadili standar game kanggo ndeleng yen wis menang macem-macem penghargaan Papan game, ora kanggo sebutno game SDJ sing dipilih kanthi teliti dening pemain Jerman. Iki yo...
    Waca liyane
  • Some people huddle together, some people flip the table, but this is still a sincere board game.

    Sawetara wong Huddle bebarengan, sawetara wong flip meja, nanging iki isih game Papan tulus.

    Ing 2019, Will ngumumake rencana kanggo ngeculake "Pamir Peace: Second Edition" ing macem-macem platform sosial. Ing interaksi pesen kasebut, netizen takon kanthi sopan yen dheweke duwe rencana kanggo nyithak ulang "perusahaan John". Wangsulane: "Ing sawijining dina. Nanging bakal njupuk paling ora rong taun pungkasan ...
    Waca liyane
  • True Board Game Geeks are Already Making Games at Their Own Expense

    True Board Game Geeks wis nggawe game kanthi biaya dhewe

    Ayo bali menyang April 2020. Nalika iku, wabah kasebut lagi wae wiwit ing luar negeri, lan wong-wong padha kepepet ing omah ora ana apa-apa. Lan pemain meja gelisah. Kita kabeh ngerti, tukang game table nembak amba sing nggawe peta game dhewe, kothak panyimpenan lan malah tabel game darmabakti. Lan...
    Waca liyane
  • A father with a child can still bring out a “board game world”

    Bapak karo anak isih bisa ngetokake "dunia game papan"

    Apa kowe tau weruh bapak ngopeni bocah? Ing pikirane akeh wong, bapak ngurus anak = "ora tanggung jawab". Nanging ing Huddersfield, Inggris, ana bapak sing kaya ngono, ing proses ngurus anak-anake ora mung apik banget, lan kanthi cara, uga ngrancang papan g ...
    Waca liyane
  • The game, which sells 17 sets a minute, turned 50 this year

    Game kasebut, sing adol 17 set saben menit, dadi 50 taun iki

    Ing taun 1971, ing kutha cilik Cincinnati, Ohio, ana akeh warga Italia. Antarane wong-wong mau ana kulawarga Robbins. Dheweke seneng main game kertu sing diarani Crazy Eight, nanging asring mbantah babagan aturan ganti. Dadi, dheweke ngrancang maneh aturan kasebut lan diarani UNO. Yen sampeyan duwe kertu pungkasan, ...
    Waca liyane
  • Easier Said Than Done!How to Avoid the “Design Disaster” of Game Covers

    Luwih Gampang Diucapake tinimbang Dirampungake! Cara Ngindhari "Bencana Desain" Cover Game

    Deleng ing baris saka game Papan ing rak game, sampeyan bisa ngelingi game kang tutup likable ing tampilan pisanan? Utawa game kang mekanisme fun, nanging katon medeni sethitik. Kanggo sawetara ombone, tutup game nemtokake apa game apik utawa ora. Kanthi paningkatan wong ...
    Waca liyane
  • Growing Process for Girl Group of Korean Board Game Design

    Proses Tuwuh kanggo Girl Group Desain Game Papan Korea

    Industri idola wis cukup diwasa ing Korea Selatan. Kaya sing dicritakake, Korea nduweni telung bandha: brahala, blanja, panganan. Idola sing apik-apik padha, nanging ana sawetara idol sing menarik. Bubar, Ing industri desain grafis saka generasi enom ing Korea Selatan, ana ...
    Waca liyane
  • Kylin manufacturer is a board game manufacturer that accepts wholesale and customization

    Produsèn Kylin minangka produsen game papan sing nampa grosir lan kustomisasi

    Produsèn Kylin wis servise paling apik sing kita bisa selaras kanggo sampeyan, sembarang desain lan nyedhiyani rega pabrik. Kita pitados bilih komunikasi sukses antarane manufaktur lan klien adhedhasar linuwih lan kejujuran. Ketaatan sing ketat marang prinsip iki ngidini kita terus-terusan ketemu lan ngluwihi ...
    Waca liyane