• news

Warta

  • Sawetara wong kumpul, ana sing nyelehake meja, nanging iki isih game papan sing tulus.

    Ing taun 2019, Will ngumumake rencana kanggo nerbitake "Pamir Peace: Edisi Loro" ing macem-macem platform sosial. Ing interaksi pesen kasebut, sawijining netizen takon kanthi sopan apa dheweke duwe rencana kanggo nyithak ulang "perusahaan John". Wangsulane, “Dina-dina. Nanging butuh paling ora rong taun lat ...
    Waca liyane
  • True Board Game Geeks are Already Making Games at Their Own Expense

    Geeks Game Papan Sejati Wis Nggawe Dolanan Kanthi Dhuwit

    Ayo bali menyang wulan April 2020. Nalika semana, epidemi kasebut diwiwiti ing luar negeri, lan masarakat kepepet ing omah tanpa ana gandhengane. Lan pemain meja ora tenang. Kaya sing wis dingerteni, para pemain game meja minangka gambar amba sing nggawe peta game dhewe, kothak panyimpenan lan uga tabel game sing didedikake. Lan ...
    Waca liyane
  • A father with a child can still bring out a “board game world”

    Bapak karo anak isih bisa nggawa "jagad game papan"

    Apa sampeyan nate weruh bapak sing ngurus bocah? Ing pikirane umume, bapak ngurus anak-anake = "ora tanggung jawab". Nanging ing Huddersfield, UK, ana bapak sing kaya ngono, sajrone ngrampungake anak-anake ora mung apik, lan uga, uga ngrancang dewan ...
    Waca liyane
  • The game, which sells 17 sets a minute, turned 50 this year

    Game kasebut, sing adol 17 set menit, ngancik 50 taun iki

    Ing taun 1971, ing kutha cilik Cincinnati, Ohio, ana akeh warga Italia. Antarane yaiku kulawarga Robbins. Dheweke seneng main game kertu sing diarani Crazy Eight, nanging dheweke asring mbantah babagan aturan sing ganti. Dadi, dheweke ngrancang ulang aturan kasebut lan ngarani UNO. Yen sampeyan duwe kertu pungkasan, ...
    Waca liyane
  • Easier Said Than Done!How to Avoid the “Design Disaster” of Game Covers

    Luwih gampang Diomongake Ora rampung! Cara Ngindhari "Bencana Desain" Tutup Game

    Ndeleng baris game papan ing rak game, apa sampeyan bisa ngelingi game sing isine sing paling apik nalika dideleng kaping pisanan? Utawa game sing mekanismehe nyenengake, nanging katon medeni banget. Nganti sawetara, tutup game nemtokake manawa game apik utawa ora. Kanthi asil dandan saka wong ...
    Waca liyane
  • Growing Process for Girl Group of Korean Board Game Design

    Proses Tuwuh kanggo Desain Game Papan Wanita Klompok

    Industri idola wis cukup diwasa ing Korea Selatan. Kaya sing diandharake, Korea duwe telung bandha: idola, blanja, panganan. Idola sing apik rupane padha, nanging pancen ana sawetara idola sing narik kawigaten. Bubar, Ing industri desain grafis generasi muda ing Korea Selatan, ...
    Waca liyane
  • Kylin manufacturer is a board game manufacturer that accepts wholesale and customization

    Produsen Kylin minangka pabrikan game papan sing nampa Grosir lan kustomisasi

    Produsen Kylin duwe servise paling apik sing bisa disesuaikan kanggo sampeyan, desain lan nyedhiyakake rega pabrik. Kita yakin manawa komunikasi sing sukses ing antarane pabrikan lan klien adhedhasar reliabilitas lan kejujuran. Ketaatan sing ketat kanggo prinsip iki ngidini kita terus-terusan ketemu lan ngluwihi ...
    Waca liyane
  • Kylin manufactory is a professional board game manufacturer

    Pabrik Kylin minangka pabrikan game papan profesional

    Pabrik Kylin minangka pabrikan profesional lan eksportir game papan, game kertu, main kertu, komponen game, poster seni beludru, kothak kemasan, lan aksesoris. Kita mbukak papat pabrik produksi kalebu; cetakan, kayu, koin & plastik. Kita kerja sama karo luwih saka 10 bagean game ...
    Waca liyane
  • Visi perusahaan pabrikan game dewan

    Pabrik Kylin minangka pabrikan profesional lan eksportir game papan. Visi kita yaiku: 1. Bekerjasama karo klien ing saindenging jagad lan nyedhiyakake kapercayan, layanan kejujuran kanggo wong-wong mau, dadi perusahaan sing luar biasa ing bidang produk game. 2. Ngaturake awake dhewe kanggo ningkatake proses produksi ...
    Waca liyane